Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Antikváriumok képes leírás - Olvasás.tlap.hu
részletek »

Antikváriumok - Olvasás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olvasas.tlap.hu » Antikváriumok
Keresés
Találatok száma - 14 db
Amicus Antikvárium

Amicus Antikvárium

Az Amicus Antikváriumot 1993-ban alapítottam, 1967 decembere óta vagyok antikvárius. Az antikváriumban magyar és idegen nyelvű könyvek, régiségek, folyóiratok, térképek, metszetek, képeslapok, aprónyomtatványok között válogathat. Az internetes ajánlat csak ízelítő a több ezer kötetes kínálatból. Előjegyzést vállalok az Ön által keresett könyvre, amennyiben a 'keresés' szóra kattint.

Antikva

Antikva

Nagy számban találhatóak antik olvasmányok az oldalon, melyek közül 17460 db megvásárolható. A könyvek személyesen is átvehetők, valamint postai utánvétellel is szállítanak! Térjen be Ön is! Előjegyzés is megoldható.

Antikvarium Lista

Antikvarium Lista

Az alábbi lista a budapesti antikváriumokat elsősorban tudományos ismeretterjesztő könyvkészletük alapján értékeli, az árral kapcsolatos megjegyzések csak a bolt ezen készletére értendőek. Az értékelés nem objektív mércék alapján készült, csak a bennem kialakult szubjektív képet tükrözi.

Antikvárkönyv

Antikvárkönyv

Weboldalunkat azért hoztuk létre, mert kedveskedni szeretnénk Internetező vásárlóinknak. Mostantól kényelmesen, akár otthonról is megszemlélheti, megrendelheti kínálatunkat. Ezentúl bármikor, bárhonnan - akár munkahelyükről is figyelemmel követhetik újdonságainkat, ritkaságainkat.

Bagoly Antikvárium

Bagoly Antikvárium

A Pesti Bagoly Antikváriumot 2004 májusában nyitottuk abban az Erzsébet körúti házban, ahol a nagy mesemondó, Jókai Mór éppen akkor száz esztendővel azelőtt elhunyt. Kínálatunkban antikvár és új könyvek is szerepelnek. Meggyőződésünk, hogy könyvet csak úgy szabad és érdemes vásárolni, ha azt kézbe fogjuk.

Fekete Hattyú Antikvárium

Fekete Hattyú Antikvárium

Cégünk 1999 októbere óta működik. Kezdetben csupán egy honlap volt a Net tengerében. 2000. márciusában tartottuk az első könyvárverésünket, mint Fekete Hattyú Virtuális Antikvárium. Azóta realizálódtunk. 2002-ben a Józsefvárosban boltot nyitottunk, ami alig nagyobb egy cinkefészeknél, de a padlótól a mennyezetig kibéleltük érdekes, értékes, tartalmas, magvas és olvasmányos könyvekkel. Évente 3-4 aukciót rendezünk.

Fő Antikvárium

Fő Antikvárium

A honlapon Ön a Budai Fő Antikvárium kínálatából lát egy válogatást. Amennyiben vásárolni szeretne, ezt a felkínált útmutatások szerint teheti, vagy telefonon, és e-mailen. Folyamatosan frissítjük a lapot, azonban javasoljuk az előzetes tájékozódást, hogy időközben nem kelt-e már el a könyv. Ha nem tud eljönnii a könyvért és postázást szeretne, ezt jelenzze felénk úgy, hogy kiválasztja megfelelő fizetési és szállítási módot. Postai utánvét esetén a szállítási díj függ a könyv árától és súlyától, ezért a pontos postaköltségről e-mailben tájékoztatni fogjuk.

Honterus

Honterus

Cégtábláját a jeles erdélyi térkép-mester, Honter János nevéből nyerte, s egy közel száz éves antikvárium szellemi utódjának vallja magát a Múzeum körúti antikváriumok sorában a Honterus. Vállalt feladata a humán - azaz az emberrel közvetlenül kapcsolatos kultúrális hagyományok, mondhatni: papír alapú hagyatékok (régi könyvek, térképek, folyóiratok, metszetek, kéziratok, nyomtatványok, képeslapok, értékpapírok stb.) gyűjtése, ápolása és értékesítése.

Maros Antikvarium

Maros Antikvarium

Az oldal tartalma (képeslap, levelezőlap, fénykép, metszet, papírrégiség, egyéb régi tárgy) folyamatos feltöltés alatt áll, tartalma napról-napra bővül. A honlapon szereplő minden tételt egyéni kódszámmal látunk el, mely egyben azonosítóként is működik. Ha valamelyik tétel felkelti érdeklődését és úgy dönt, szeretné megvásárolni azt, akkor a következő lépéseket kell kövesse:

Hirdetés
Múzeum Antikvárium

Múzeum Antikvárium

Antikváriusként a 80-as évek eleje óta dolgozunk együtt a Múzeum körúton. Saját üzletünket 1999-ben nyitottuk a Magyar Nemzeti Múzeummal szemben. Rendszeresen szervezünk hagyomán yos, illetve online árveréseket, tematikus kamaraárveréseket, valamint ajánlójegyzékeket jelentetünk meg. Szeretnénk webáruházunkkal bárki számára elérhetővé, követhetővé tenni boltunk teljes, folyamatosan bővülő, változó anyagát.

Régiségek

Régiségek

Áruházunk szegedi székhelyű internetes antikvárium, amely mára több mint 300 000 könyvet kínál eladásra. Árukészletünk naponta akár többszáz kötettel állandóan bővül. Nagy gondot fordítunk arra, hogy az általunk kínált könyvekről a legpontosabb tájékoztatást adjuk, ezért a könyvészeti adatokon kívül tájékoztatjuk a könyvek állapotára vonatkozó leírással, a könyvekről készült fotókkal, a könyvek tartalomjegyzékével, valamint többnyire a fülszövegükkel is

Stádium Antikvárium

Stádium Antikvárium

Örömmel üdvözöljük honlapunkon. A Déli Pályaudvar Kerengőjében 2004 óta működő üzletünk immár Stádium Antikvárium néven várja régi és jövendőbeli vásárlóit, valamint a könyvet szerető érdeklődőket. Internetes bemutatónk természetesen csak szemezget az üzletben lévő gazdag választékból. Látogasson meg minket, fedezze fel sokszínű kínálatunkat - de akkor is szeretettel várjuk, ha antikvár könyvek, könyvritkaságok, térképek, metszetek értékesítését tervezi.

Szent Imre Antikvárium

Szent Imre Antikvárium

Antikvár könyvek, becses könyvritkaságok, képeslapok, kifogástalan állapotú használt könyvek, papírrégiségek, térképek, műszaki szakkönyvek egyre bővülő választékban a Szent Imre Antikváriumban ! Látogasson el!

Szőnyi Antikvárium

Szőnyi Antikvárium

Régi könyvek, metszetek, térképek vétele és eladása: ez üzletünk fő tevékenységi köre. A gyermekirodalomtól és kötelező olvasmányoktól kezdve a művészeteken át a történelemtől a filozófiáig - minden témakörben szeretnénk értékes irodalmat terjeszteni. Ferences kötődésünk okán a vallásos könyveket kiemelten kezeljük.

Tuti menü