Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elektronikus Irodalom képes leírás - Olvasás.tlap.hu
részletek »

Elektronikus Irodalom - Olvasás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olvasas.tlap.hu » Elektronikus Irodalom
Keresés
Találatok száma - 4 db
Antropos Kultúrálsi portál

Antropos Kultúrálsi portál

Antropos görögül annyit tesz, ember. Azért választottuk ezt a nevet, mert a görög civilizáció az európai kultúra bölcsője, így a görög nyelv számunkra a kultúra időtlenségét, értékállóságát szimbolizálja. Emberekhez szólunk, emberségesen. Értéket és szórakozást szeretnénk nyújtani. Minden - a honlapon fellelhető - témában várunk cikkeket, fotósorozatokat, ajánlókat, híreket, kritikákat, ötleteket, valamint verseket, novellákat, esszéket és egyéb írásokat is az info@antropos.hu e-mail címre! Ha elnyeri tetszésünket, közölni fogjuk. Kattints ránk máskor is!

Fullextra

Fullextra

Célunk, hogy megjelenési felületet, ezáltal lehetőséget nyújtsunk a kortárs irodalom és képzőművészet azon művelőinek, akiknek művei nem kimondottan üzleti, hanem önkifejező céllal születnek meg. Az amatőr jelzőt honlapunkon szándékkal nem használjuk. Hisszük, hogy egy mű értékét, szépségét megítélni egyetlen hiteles szereplő van, mégpedig az olvasó, a műélvező maga.

KIA .:. Kortárs Irodalmi Adattár weboldala

KIA .:. Kortárs Irodalmi Adattár weboldala

A Kortárs Irodalmi Adattár (KIA) középpontjában egy olyan adatbázis áll, mely a mai magyar irodalom aktív szereplőiről nyújt lexikonszerű információkat. Újdonsága abban áll, hogy rendszerezett és kereshető információkat egyesít a kortárs magyar irodalomról, felhasználva a nyomtatott és elektronikus formában publikált adatbázisokat. Első lépésben kétszázhuszonhárom nevet - költőket, írókat, kritikusokat - választottunk ki a mai magyar irodalom szereplői közül, a róluk szóló szócikkek képezik az KIA bázisát. Az adatbázist létrehozása után folyamatosan frissíteni és bővíteni fogjuk, így az érdeklődők az aktuális és a legfrissebb információkhoz jutnak majd hozzá. (A későbbiekben az adatbázis angol nyelvű változatát is szeretnénk elkészíteni.)

Magyar Közlöny

Magyar Közlöny

A Kormányzati Portál közlönyök-oldalán hiteles elektronikus dokumentumként juthat hozzá a közlönykiadványokhoz. Részletes segítség. A Magyar Közlöny lapszámai a már kihirdetett, de még nem hatályos jogi rendelkezéseket is tartalmazzák! A hatályos magyar jogszabályokat a Kormányzati Portál jogszabálykeresőjében találja.

Tuti menü