Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Folyóiratok képes leírás - Olvasás.tlap.hu
részletek »

Folyóiratok - Olvasás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olvasas.tlap.hu » Folyóiratok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csodaceruza

Csodaceruza

A kezdeti nehézségeken lányomat leginkább a történet iránti érdeklődés segítette át. Az Olvasólétra izgalmas, modern iskolai sztorikat dolgoz fel, humorban viszont a Passage Kiadó - Csupa igaz történet sorozata bizonyult verhetetlennek. Az utóbbiban szereplő négygyerekes család hétköznapjai minden epizódban abszurdba fordulnak.

Kutmagazin

Kutmagazin

A kutató diákok önálló tudományos lapjának létrehozására az elmúlt években már több kezdeményezés is történt. Lelkes diákoknak köszönhetően végül a Kutató Diákok Országos Szövetségének (kutdiak.hu) 2007-es káptalanfüredi közgyűlésén született döntés a magazin létrehozásáról. A lap KutMagazin néven 2007 novemberében indult, jelenleg az interneten olvasható a www.kutmagazin.hu címen. A későbbiek során tervezzük a nyomtatott változat megjelentetését is. 2009 nyarán Bánszky Noémi főszerkesztő, a magazin egyik elindítója és fellendítője elköszönt a laptól, helyét Farkas Zsuzsanna vette át.

netREJTVÉNY

netREJTVÉNY

Minden új fejthető rejtvények a Rejtvénylap kiadó jóvoltából. A keresztrejtvények megfejtésével pályázaton lehet részt venni, amelynek feltétele e-mail cím megadása, és feliratkozás a hírlevélre. A hírlevélről a későbbiekben természetesen bármikor le lehet iratkozni.

Rubicon történelmi folyóirat

Rubicon történelmi folyóirat

A Rubicon történelmi folyóirat honlapja. A tartalma szerint tudományos ismeretterjesztő folyóirat magazinszerűen népszerűsíti a történelmet. Ahogy az iskolában nem hallhatta... Műfaja történelmi ismeretterjesztő lap, tartalmát tekintve szakmai folyóirat, külső megjelenésében magazin. Tematikája a magyar és egyetemes történelem az őskortól napjainkig, általában tematikus összeállítások keretében.

Tuti menü