Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olvasás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Olvasás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: olvasas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
7Books Könyvesbolt

7Books Könyvesbolt

Online-Áruház, ahol több ezer kötet közül válogathat, különböző műfajokban, garantáltam megtalálja a saját ízlésének megfelelő könyvet, akár sci-firől, akár szakácskönyvről van is szó! Keressen fel minket személyesen is!

Agria Park

Agria Park

Eger történelmi belvárosában, ahol egykor a vásártér jelentette a közösségi élet színterét, most az Agria Parkkal kívánjuk újjáéleszteni a piactér sokszínűségét, nyüzsgését. A Park építése és kivitelezése során is arra törekedtünk, hogy ezt a hangulatot idézzük fel, szem előtt tartva, hogy központunk egyben méltó utódja is legyen az 1896-tól itt álló dohánygyári épületnek.

Alexandra

Alexandra

Budapest, és az ország egyik legnagyobb, és legszerteágazóbb könyvelosztó hálózatának internetes weboldala, ahol mindenki megtalálja a kedvére való köteteket! Boltjaink megtalálhatóak Budapesten, és a szinte az összes nagyobb vidéki városban is!

Amicus Antikvárium

Amicus Antikvárium

Az Amicus Antikváriumot 1993-ban alapítottam, 1967 decembere óta vagyok antikvárius. Az antikváriumban magyar és idegen nyelvű könyvek, régiségek, folyóiratok, térképek, metszetek, képeslapok, aprónyomtatványok között válogathat. Az internetes ajánlat csak ízelítő a több ezer kötetes kínálatból. Előjegyzést vállalok az Ön által keresett könyvre, amennyiben a 'keresés' szóra kattint.

Antik Vár Online Könyvesbolt

Antik Vár Online Könyvesbolt

Az Antik Vár Online Könyvesbolt és Antikvárium folyamatosan bővülő választékkal várja a kedves látogatóit. A ritka, antik és egyéb használt könyvekhez nagyon kedvező áron lehet hozzájutni, és ami egyedi szolgáltatás, hogy nem csupán pénzzel, hanem könyvvel is ki lehet fizetni a nálunk megrendelt darabokat. A webáruház megfelel a törvényi és az alapvető technikai elvárásoknak, így nálunk biztonsággal adhatja le megrendelését. Természetesen segítünk azoknak is, akik olyan könyvet keresnek, amely nem lelhető fel az áruházunkban. Erre üzenőfal és blogoldal, illetve előjegyzési lehetőség áll rendelkezésre.

Antikkönyv könyvesbolt

Antikkönyv könyvesbolt

Szeretettel köszöntjük Antikkönyv online áruházunkban, ahol tematikus rendbe szedetten megtalálható számos antik könyv, antikkönyv, régi könyv, használt könyv, metszet, képeslap, térkép, biblia, szótár, naptár, antikvárium, régiség, antik irodalom, régikönyv, régi képeslap, régi térkép és papírrégiség.

Antikva

Antikva

Nagy számban találhatóak antik olvasmányok az oldalon, melyek közül 17460 db megvásárolható. A könyvek személyesen is átvehetők, valamint postai utánvétellel is szállítanak! Térjen be Ön is! Előjegyzés is megoldható.

Antikvarium Lista

Antikvarium Lista

Az alábbi lista a budapesti antikváriumokat elsősorban tudományos ismeretterjesztő könyvkészletük alapján értékeli, az árral kapcsolatos megjegyzések csak a bolt ezen készletére értendőek. Az értékelés nem objektív mércék alapján készült, csak a bennem kialakult szubjektív képet tükrözi.

Antikvárkönyv

Antikvárkönyv

Weboldalunkat azért hoztuk létre, mert kedveskedni szeretnénk Internetező vásárlóinknak. Mostantól kényelmesen, akár otthonról is megszemlélheti, megrendelheti kínálatunkat. Ezentúl bármikor, bárhonnan - akár munkahelyükről is figyelemmel követhetik újdonságainkat, ritkaságainkat.

Hirdetés
Antropos Kultúrálsi portál

Antropos Kultúrálsi portál

Antropos görögül annyit tesz, ember. Azért választottuk ezt a nevet, mert a görög civilizáció az európai kultúra bölcsője, így a görög nyelv számunkra a kultúra időtlenségét, értékállóságát szimbolizálja. Emberekhez szólunk, emberségesen. Értéket és szórakozást szeretnénk nyújtani. Minden - a honlapon fellelhető - témában várunk cikkeket, fotósorozatokat, ajánlókat, híreket, kritikákat, ötleteket, valamint verseket, novellákat, esszéket és egyéb írásokat is az info@antropos.hu e-mail címre! Ha elnyeri tetszésünket, közölni fogjuk. Kattints ránk máskor is!

Audiókönyvek

Audiókönyvek

Hangoskönyvek értékesítése minden mennyiségben. Amennyiben telefonon nem tud elérni minket, akkor kérjük a megadott e-mail címre küldje el kérdését és az elérhetőségét, ami alapján munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Bagoly Antikvárium

Bagoly Antikvárium

A Pesti Bagoly Antikváriumot 2004 májusában nyitottuk abban az Erzsébet körúti házban, ahol a nagy mesemondó, Jókai Mór éppen akkor száz esztendővel azelőtt elhunyt. Kínálatunkban antikvár és új könyvek is szerepelnek. Meggyőződésünk, hogy könyvet csak úgy szabad és érdemes vásárolni, ha azt kézbe fogjuk.

Baranya Megyei Levéltár

Baranya Megyei Levéltár

A Baranya Megyei Levéltár elődje, a Pécsi Állami Levéltár négy levéltári gyűjtemény (Baranya vármegye, Pécs város, Mohács város, illetve a Pécsi Székeskáptalan Hiteleshelyi Levéltárának) egyesítésével jött létre 1950-ben. E gyűjtemények története egészen az Árpád-korig visszavezethető. A török hódítás azonban nem csupán a megyeszervezetet számolta fel, hanem a magyar írásbeliség középkori emlékeit is jórészt megsemmisítette. A hódoltságot követő katonai, illetve kamarai igazgatás időszakából is csak áttételesen maradtak fenn helyi adatok, mivel 1704-ben előbb a kuruc, majd a szerb csapatok Pécs jelentős részét feldúlták, s e pusztításnak áldozatul esett városháza és levéltár egyaránt. Így folyamatosan csak a 18. század első évtizedétől maradtak fenn a vármegye és Pécs város iratai, székházaiban (a vármegye 1731-től) őrizve azokat egészen az 1950-es államosításig. Az egyesített levéltár a Király utcai volt Pénzügyigazgatóság épületében nyert elhelyezést, s ekkor kerültek ide a Baranya megyei községek polgári kori iratai, a közigazgatás és jogszolgáltatás területi szervei, a megyei és városi intézmények, testületek, és kisebb mértékben a családok és személyek iratai. Az állami levéltár 1968-ban a megyei tanács közvetlen irányítása alá került. A Baranya Megyei Levéltár - mint igazgatási feladatokat is ellátó tudományos intézmény.

Békés Megyei Levéltár

Békés Megyei Levéltár

Kutatói szempontból különösen értékesek a megyei szervek, a jellegzetes alföldi mezővárosok és nagyközségek gazdag fondjai, a gimnáziumok iratai. A vállalati iratanyagok között is találunk olyan széles érdeklődést kiváltó anyagot, mint a gyomai Kner-nyomda iratai. A léptékváltást jellemzi, hogy míg 1950-ben 600 irat folyóméter anyagot őrzött a levéltár, addig, az 1980-as évek elején ez a mennyiség meghaladta a 3000 folyómétert. A centralizált levéltári hálózat intézményeiben a selejtezés, a rendezés, a segédletkészítés egységes irányelvek szerint folyt. Egy idő után az iratanyag feltárása és rendezése mellet kibontakozhatott a levéltár tudományos és közművelődési tevékenysége is. A nagyobb arányú kutatási, könyvkiadási tevékenység az 1965 és 1982 között a levéltár élén álló Szabó Ferenc irányítása alatt indult meg. Jelenleg levéltárunk különálló kiadványok mellett öt sorozatot jelentet meg: a Forráskiadványok a Békés Megyei Levéltárból című sorozat a 27., a Közlemények Békés megye és környéke történetéből a 11., a Gyulai Füzetek a 18., a Körösök Vidéke az 5. kötetnél jár, a Segédletek a Békés Megyei Levéltárból 2006-tól jelenik meg. 2008-ban készült el a levéltár első DVD-je az intézményben őrzött kéziratos és nyomtatott térképekről. A levéltár része egy egyszemélyes könyvkötő és restauráló műhely.

Berzsenyi Dániel Könyvtár

Berzsenyi Dániel Könyvtár

Könyvtárunk honlapján részletes tájékoztatást adunk gyűjteményünkről, szolgáltatásainkról, működési feltételeinkről, a könyvtárhasználat alakulásáról, munkatársaink sokrétű tevékenységéről. A virtuális térre ugyancsak széles kaput nyitunk, és távoli felhasználók tájékozódását gazdagodó tartalomszolgáltatásainkkal is segítjük. Nyitóoldalunkon legújabb híreink, ajánlataink olvashatók.

Beszéd - hibák, fejelsztés

Beszéd - hibák, fejelsztés

Az iskoláskorig elhúzódó beszédhiba nemcsak a beszédprodukcióban jelent problémát, hatással van a beszéd feldolgozására is. Az artikulációs hiba miatt ugyanis a gyermek kénytelen több energiát fordítani saját beszédprodukciójára, ezért nehezítetté válik a közlések feldolgozása.

Book Station

Book Station

A Bookstation egy internet-alapú idegen nyelvi könyvesbolt, ahol angol, német, francia, spanyol és egyéb használt, új és remittenda könyveket találhat az érdeklődő. A kezdeti csaknem 2.000, ma már több mint 50.000 tételes készletbe elsősorban szépirodalmi művek kerültek, de található itt útleírás, gyerekkönyv, szakácskönyv, szerelmes regény és művészeti album is. Célunk, hogy az angol, német és francia nyelvet tanuló és kultúrát szerető, azt jobban megismerni vágyó közönséget igényes, kedvező árú könyvekkel lássuk el. Hetente bővülő egyetemi kiadványoktól a gyerekkönyveken át, a szórakoztató irodalomig és költészetig terjedő választékunk honlapunkon is megrendelhető.

Tuti menü