Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kiadók képes leírás - Olvasás.tlap.hu
részletek »

Kiadók - Olvasás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olvasas.tlap.hu » Kiadók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hamat Kiadó

Hamat Kiadó

Kiadónk egyetemista, főiskolás diákok kezdeményezésére jött létre 1990-ben. Célunk az volt, hogy színvonalas irodalommal láthassuk el a kereszténység iránt érdeklődőket, és hogy segíthessünk hitbeli és életvezetési kérdésekben úgy, hogy megőrizzük a hit személyességét és egyben igényességét is. Kiadványainkon keresztül igyekszünk párbeszédet kezdeményezni a különböző felekezetű és világnézetű emberek között a természet- és a társadalomtudományok változatos területein. Könyveink a gyerekeknek szóló irodalomtól az egyetemi tankönyvig terjedő teljes spektrumot felölelik.

Hollo és Társa

Hollo és Társa

Ahhoz, hogy Ön a Holló és Társa Kft vásárlója legyen először a REGISZTRÁCIÓ menüpontra kell kattintani és az ott kért adatokat ki kell töltenie. Ezután és minden ezt követő alkalommal, ha vásárolni kíván oldalunkról a BELÉPÉS menüpontban kell megadnia a kért adatokat, hogy kínálatunkból vásárolni tudjon.

NovumPro (német)

NovumPro (német)

Viele Autoren sind enttäuscht, wenn sie ihr Werk nach der oft jahrelangen Erschaffung einem Verlag anbieten und der ablehnt oder gar keine Spur einer Reaktion zeigt. Dies ist leider sehr oft der Fall. Wir sind der Meinung, dass jeder Autor mit einem guten Manuskript eine faire Chance haben soll, sein Werk einer breiten Öffentlichkeit weltweit präsentieren zu können. Unsere Aufgabe ist es, diese Möglichkeit zu schaffen.

Park Könyvkiadó

Park Könyvkiadó

A Park Kiadó nem sokkal 1988-as indulása után felhívta magára a figyelmet a hazai piacon ritkaságszámba menően szép, míves kiállítású kiadványaival. Színvonalát az elmúlt két évtizedben is meg tudta őrizni: arculata karakteres, tematikája igényes és sokszínű, bizonyítva, hogy értékkel is a piacon lehet maradni. A kilencvenes évek elejére a magánkiadók száma már meghaladta a százat, a Park - az eladott példányszámot tekintve - a hatodik helyen állt. Ma több száz kiadó közül benne van az első tíz-tizenkettőben. Hogyan indultak? - A Park Kiadó - amelynek nevét többek közt az akkori irodánkhoz közeli Szent István parktól kölcsönöztem - 1988 végén szinte a semmiből jött létre. Na jó, ez azért túlzás: az akkori idők egyik legprogresszívabb cégénél, a Novotrade-nél dolgoztam korábban, a vállalkozás alapjait ott tanultam, és néhány már meglévő elképzelésemet is elhozhattam. Nem beszélve az ott kapott Fulbright-ösztöndíjról. A munkát hárman kezdtük. 1989-ben 18, 1990-ben már 27 könyvet adtunk ki.

Tuti menü