Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvesboltok képes leírás - Olvasás.tlap.hu
részletek »

Könyvesboltok - Olvasás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olvasas.tlap.hu » Könyvesboltok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Alexandra

Alexandra

Budapest, és az ország egyik legnagyobb, és legszerteágazóbb könyvelosztó hálózatának internetes weboldala, ahol mindenki megtalálja a kedvére való köteteket! Boltjaink megtalálhatóak Budapesten, és a szinte az összes nagyobb vidéki városban is!

Antikkönyv könyvesbolt

Antikkönyv könyvesbolt

Szeretettel köszöntjük Antikkönyv online áruházunkban, ahol tematikus rendbe szedetten megtalálható számos antik könyv, antikkönyv, régi könyv, használt könyv, metszet, képeslap, térkép, biblia, szótár, naptár, antikvárium, régiség, antik irodalom, régikönyv, régi képeslap, régi térkép és papírrégiség.

Book Station

Book Station

A Bookstation egy internet-alapú idegen nyelvi könyvesbolt, ahol angol, német, francia, spanyol és egyéb használt, új és remittenda könyveket találhat az érdeklődő. A kezdeti csaknem 2.000, ma már több mint 50.000 tételes készletbe elsősorban szépirodalmi művek kerültek, de található itt útleírás, gyerekkönyv, szakácskönyv, szerelmes regény és művészeti album is. Célunk, hogy az angol, német és francia nyelvet tanuló és kultúrát szerető, azt jobban megismerni vágyó közönséget igényes, kedvező árú könyvekkel lássuk el. Hetente bővülő egyetemi kiadványoktól a gyerekkönyveken át, a szórakoztató irodalomig és költészetig terjedő választékunk honlapunkon is megrendelhető.

Bookline

Bookline

Ön Magyarország legnagyobb internetes áruházában jár, ahol a legtöbb terméket 5-75% kedvezménnyel rendelheti meg. Kínálatunkban hozzávetőlegesen 100 000-féle magyar és több mint 350 000-féle idegen nyelvű új könyv, továbbá számos nagy antikvárium teljes könyvválasztéka szerepel. Megrendelőink naponta sok ezer könyvet vásárolnak nálunk, próbálja ki Ön is, megéri! A könyvek mellett elektronikai cikkek, drogéria termékek, játékok, CD-k és DVD-k egyre bővülő kínálatával várjuk.

Könyvpiac

Könyvpiac

Eladom könyvtáram egy részét. A könyvek Egerben vannak, de postán el tudom küldeni bárhová. Még 270 kötet közül válogathat. Az árak 30 %-kal alacsonyabbak a legolcsóbb használtkönyvpiaci áraktól (antikváriumok, árverő és apróhirdető honlapok alapján), s a mennyiség függvényében ebből további 40 %-ig terjedő árengedményt kínálok.

Könywebbolt

Könywebbolt

Jó szívvel ajánljuk és kedvezményesen adjuk a tudat harmatcseppjeit. Nálunk kedvező áron, gyorsan és kényelmesen jutsz hozzá test, tudat és lélek egészségét és egységét szolgáló könyvekhez. Igényes gondossággal választjuk ki könyveinket. A mindent felölelő kínálat kialakítására való törekvés helyett minőségi, valódi értéket képviselő és átadni képes könyvek növekvő sorát tesszük elérhetővé a tudatos olvasók számára.

Libri Könyváruház

Libri Könyváruház

Végre megtalálta az oly régóta keresett könyveket, de pillanatnyilag nem áll módjában megvásárolni azokat? Semmi probléma! Készítsen Kívánságlistát, melyről később - regisztrált jelszava segítségével - bármikor kosarába teheti a kiválasztott köteteket, és nem kell újra böngésznie. Használja új szolgáltatásunkat! Hozzon létre kedvenc könyveiből publikus kívánságlistát, majd ezt küldje el ismerőseinek. A megadott linkre kattintva ismerősei megvásárolhatják az Ön által kiválaszott könyve(ke)t, melyek vásárlás után automatikusan eltűnnek a listából. Beállíthatja még publikus listájának érvényességét, így a lista csak addig az időpontig lesz publikus ameddig Ön szeretné. Lejárat után új érvényességi dátumot adhat meg, vagy egy teljesen új listát készíthet. Szolgáltatásainkat csak regisztrált vásárlóink tudják igénybe venni.

Tuti menü