Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olvasás oktatás képes leírás - Olvasás.tlap.hu
részletek »

Olvasás oktatás - Olvasás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olvasas.tlap.hu » Olvasás oktatás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Beszéd - hibák, fejelsztés

Beszéd - hibák, fejelsztés

Az iskoláskorig elhúzódó beszédhiba nemcsak a beszédprodukcióban jelent problémát, hatással van a beszéd feldolgozására is. Az artikulációs hiba miatt ugyanis a gyermek kénytelen több energiát fordítani saját beszédprodukciójára, ezért nehezítetté válik a közlések feldolgozása.

Egyszervolt

Egyszervolt

Mikor elindultunk, az volt a célunk, hogy egy szelíd oldalt készítsünk, ahol a gyerekek ne a ma divatos lövöldözős játékokkal játsszanak, hanem játszva tanuljanak. A játékokon túl a meséket, dalokat, verseket is úgy válogattuk össze, hogy az több legyen mint szórakozás. Azt szeretnénk, hogy az egyszervolt.hu -n felnövekvő gyerekek örömmel ismerkedjenek meg a magyar gyerekkultúrával. Az elmúlt évek azt igazolták, hogy munkánk sikeres volt.

Mano Oktatás

Mano Oktatás

A Profi-Média Kft. magántőke felhasználásával 1995-ben alakult a magyar multimédia- piac fellendülésének idején. Jó minőségű oktatóprogramok fejlesztését tűztük ki célul, amelyek hatékony eszközei az önképzésnek és az iskolai tanításnak. Víziónk szerint a felgyorsult technológiai fejlődés eredményeinek folyamatosan meg kell jelenniük multimédiás oktatótermékeinkben. Figyelemmel kísérjük a hardver- és szoftvereszközök fejlődését, termékeink előállításakor a hatékony, modern technológiákat alkalmazzuk.

Pszihológia - logopédia

Pszihológia - logopédia

- artikulációs zavarok - beszédfejlődési elmaradások - olvasás- és írászavarok - afáziák kezelése - beszédtechnika fejlesztése - hangterápiák - önismeret fejlesztése - életvezetési tanácsadás - önértékelési és hangulatzavar feloldása - stresszhelyzet feloldása - beilleszkedési és életvezetési nehézségek - alvászavar - felnőttkori szorongásos zavarok - figyelemzavar - szexuális zavarok - párkapcsolati nehézségek - gyermek- és serdülőkori szorongásos zavarok - munkahelyi konfliktusok kezelése

Tanulási zavarok

Tanulási zavarok

A tanulási nehézségben szenvedő gyermeket nap, mint nap kudarcok érik az iskolában. Emiatt nagyon fontos, hogy meleg, megértő, szerető családi háttér vegye körül. Fontos megerősíteni abban a gyermeket, hogy Ő nem butább, mint társai, a fennálló probléma kezelhető, fejlesztő foglalkozásokon való részvétellel Ő is képes lesz jól teljesíteni, és leküzdeni a tanulási nehézségeket.

Varázsbetű

Varázsbetű

Az Ön gyermeke is olvasási problémákkal küszködik? Lassan, kínlódva olvas, nehezen érti meg a leírt szöveget? Az egyszerű feladatok megoldása is hosszú időt vesz igénybe? Gyermeke nem buta, sőt, bizonyos területeken kifejezetten tehetséges, mégis csak kudarcok érik az iskolában? Ön is fél attól, hogy gyermeke rossz eredménnyel végzi el az iskolát, és ezért az életben is sikertelen lesz?

Tuti menü