Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tankönyvkiadók képes leírás - Olvasás.tlap.hu
részletek »

Tankönyvkiadók - Olvasás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olvasas.tlap.hu » Tankönyvkiadók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dinasztia Tankönyvkiadó

Dinasztia Tankönyvkiadó

Kiadónk immár több mint egy évtizede van jelen a tankönyvkiadás egyre változó palettáján, hatékonyan és rugalmasan reagálva a változó körülményekhez - mind a törvényi előírásokat, mind a tanterveket, mind a vásárlói igényeket nézve. A kezdetektől mindig nagyon tudatosan, a pedagógusok kívánságaira odafigyelve, a pedagógusok ezernyi ötletét, javaslatát hasznosítva alakítottuk kiadói koncepciónkat - ennek köszönhetjük hosszú távú sikereinket. Az első pillanattól az életkori sajátosságokat legteljesebben figyelembe vevő tankönyvcsaládokban gondolkodtunk, következetesen haladtunk a termékfejlesztésben, tudatosan törekedtünk a tantárgyi koncentrációra. Kínálatunk alsó tagozatban a legszélesebb, de a felső tagozatos gyerekeknek és a középiskolás tanulóknak valamint pedagógusaiknak, sőt most már az óvodás korosztálynak is színvonalas, érdekes kiadványokat kínálunk.

ELTE Eötvös Kiadó

ELTE Eötvös Kiadó

Az ELTE Eötvös Kiadó az Eötvös Loránd Tudományegyetem saját tulajdonában lévő, intézményi tankönyv- és szakkönyvkiadója. Új tankönyvek, jegyzetek, szakkönyvek kiadása az egyetem hagyományainak és hírnevének megfelelő, azt méltóan tükröző formában. Ezekkel a szavakkal fogalmazta meg az Egyetemi Tanács 1994-ben az ELTE Eötvös Kiadó feladatát, és ezek a szavak mindmáig foglalatát adják az egyetemi könyvkiadó munkájának. Az önállóan működő szervezeti egység az évek során ennek a kihívásnak igyekezett megfelelni, miközben folyamatosan fejlődött, újabb és újabb célokat tűzött ki maga elé. A fejlődés fontos állomása volt, amikor 2008 márciusában a Kiadó gazdasági társasággá, az ELTE első kft-jévé alakult.

Mozaik Kiadó

Mozaik Kiadó

A Mozaik Kiadó hivatalos terjesztője az Imosoft Kft., rajta kívül a vele szerződést kötött megyei terjesztők végzik a szállítást. Ha az iskola saját terjesztőt jelöl meg, úgy rendelésének visszaigazolásán azt tüntetjük fel. Információ a könyvek szállításáról: Gárgyán Imre kereskedelmi vezető (30) 9438-250.

Műegyetremi Tankönyvkiadó

Műegyetremi Tankönyvkiadó

Digitális nyomtatás Adathordozón, vagy hálózaton keresztül átküldött anyagok nyomtatása. Nagyteljesítményű szkennelés A4/A5/B5 hozott papíreredetiről kép, vagy pdf formátumra. Tankönyvek, jegyzetek kiadása Új tankönyvek, jegyzetek, segédletek kiadása. Szerkesztés, műszaki előkészítés. Teljeskörű kivitelezés. Utánnyomásos jegyzetek ügyintézése, nyomdai utángyártása, javítások elvégzése. Egyéb kiadói tevékenység Konferenciaanyagok (körlevelek, előadás kivonatok szerkesztése, kiadása, konferenciatáska, programfüzet...stb.) készítése. reklámanyagok, levélpapírok, prospektusok, plakátok, újságok. Színrebontás, szerkesztés, tervezés, ügyintézés.

Tuti menü